LDS Temple Art για εκτύπωση στο σπίτι σε πολλά μεγέθη και ναούς

4
LDS Temple Art για εκτύπωση στο σπίτι σε πολλά μεγέθη και ναούς

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το μοιράζομαι μαζί σας! Έχω αρχίσει να προσθέτω κάποια τέχνη ναού LDS στο Cute Shop! Αυτές οι ζωγραφιές ήταν τόσο διασκεδαστικές και προσθέτω όλο και περισσότερες κάθε εβδομάδα. Φροντίστε να δείτε αν ο ναός σας είναι εκεί και αν δεν είναι, ενημερώστε με και θα το βάλω στο ημερολόγιό μου! Δείτε το Mt Timpanogos Temple Print και όλα τα Temple Prints στο Cute Shop.LDS Temple Art Εκτυπώσιμο σε πολλά μεγέθη και ναούς!  Κρεμάστε σε μια κορνίζα για τοίχο γκαλερί, εκτυπώστε σε χαρτί ακουαρέλας για ζωγραφική, εκτυπώστε ως φύλλο χρωματισμού, ακόμη και ένα μέγεθος για να κάνετε μια ανακοίνωση γάμου ή μια πρόσκληση!

Ο πρώτος ναός που σχεδίασα ήταν ο Ο ναός του Τιμπανώγου γιατί αυτός είναι ο ναός του Τσαντ και παντρευτήκαμε το 2001. (Ουάου! Αυτό φαίνεται πολύ καιρό πριν, αλλά μπορώ να το θυμάμαι τόσο καθαρά!) Μεγάλωσα στο American Fork και ήμουν εκεί όταν χτίστηκε ο ναός. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να το βλέπεις να χτίζεται και να περνάει από το ανοιχτό σπίτι. Όταν είδα το δωμάτιο της νύφης, πήρα την απόφασή μου τότε και εκεί ότι θα παντρευτώ εκεί.

Gallery Wall με LDS Temple Art of the Mt Timpanogas Temple

Ακουαρέλα LDS Temple Art

Χρειαζόμουν κάτι για τον τοίχο της γκαλερί μου και ήξερα ότι μια στάμπα ναού θα ήταν τέλεια για αυτό το σημείο! Το τύπωσα και καλό χαρτί και το πλαισίωνα. Αποδείχθηκε τόσο καλό! (Απλά σε περίπτωση που αναρωτιέστε, αυτό είναι το σετ πλαισίων Εγώ έφτιαχνα αυτόν τον τοίχο!)

Στη συνέχεια εκτύπωσα μια στάμπα 4×6 του ναού σε χαρτί ακουαρέλας και διασκέδασα τόσο πολύ ζωγραφίζοντας την! Τι διασκεδαστική δραστηριότητα για τη νεολαία ή την κοινωνία ανακούφισης! Φθηνό και θα μπορούσαν να έχουν μια όμορφη εκτύπωση στο δωμάτιό τους με τη δική τους προσωπική δημιουργικότητα να προστεθεί σε αυτό!

LDS Temple Art Watercolor Print του ναού Mt Timpanogas

Εκτύπωση Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών

Κάθε Temple διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ώστε να μπορείτε να τα εκτυπώσετε για ό,τι χρειάζεστε. Πρώτον, υπάρχει το μέγεθος 11×17 για να πλαισιώσετε και να κρεμάσετε στον τοίχο σας. Στη συνέχεια, είναι το μέγεθος 8×10, επίσης για τον τοίχο σας, αλλά θα μπορούσε να τυπωθεί και για ένα φύλλο χρωματισμού!

Δείτε το Mt Timpanogos Temple Print και όλα τα Temple Prints στο Cute Shop.

Σχέδιο με πλαίσιο του ναού του όρους Timpanogas

Τέλος, υπάρχουν δύο εικόνες μεγέθους 4×6 που μπορείτε να εκτυπώσετε! Το ένα είναι τέλειο για ένα μικρό πρόχειρο, όπως έκανα για την ακουαρέλα μου, τις σελίδες χρωματισμού ή απλώς για να βάλω ένα μικρό πλαίσιο για εμφάνιση (αγάπη αυτά από την Ikea!). Το άλλο είναι οριζόντιο, και από τη μία πλευρά, αυτό το κάνει ΤΕΛΕΙΟ για μια αναγγελία γάμου, μια προσφορά, μια κάρτα για τη νύφη και τον γαμπρό με την ημερομηνία του γάμου τους… οι ιδέες για αυτό είναι ατελείωτες, και δεν μπορώ περιμένετε να δείτε πώς θα τα χρησιμοποιήσετε!

Mt Timpanogas Temple Σχέδιο στον τοίχο της γκαλερί με εκτυπώσεις τυπογραφίας και πανό

Δείτε το Mt Timpanogos Temple Print και όλα τα Temple Prints στο Cute Shop.

Θέλετε ένα ολόκληρο μάτσο ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμα εκκλησιαστικά καλούδια; Φροντίστε να δείτε τις 25 εκτυπώσεις μου με τις εκτυπώσεις της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Όπως είπα, είναι εντελώς δωρεάν και ιδανικά για να υπηρετήσετε ή να δώσετε στις νεαρές γυναίκες σας για να τους ενημερώσετε ότι τις σκέφτεστε!

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Η Tiffany είναι μια μαμά που μένει στο σπίτι τεσσάρων γελοία χαριτωμένα παιδιά και σύζυγος ενός καπνιστή καυτού McDreamy που μοιάζει. Λατρεύει το λευκό χρώμα, τα μπισκότα σοκολάτας και τον ήλιο. Είναι η ιδρύτρια του Making the World Cuter, όπου της αρέσει να διακοσμεί, να φτιάχνει χαριτωμένα δώρα και διασκεδαστικά εκτυπώσιμα.

Schreibe einen Kommentar