3 Τύποι Υλικών Φιλικών προς τη Γη Εγκεκριμένα από τη Μητέρα Φύση

4
3 Τύποι Υλικών Φιλικών προς τη Γη Εγκεκριμένα από τη Μητέρα Φύση

Εάν κάνετε την προσπάθεια να γίνετε ένας φιλικός προς τη γη αγοραστής, μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε πιο εύκολο να το πείτε παρά να το κάνετε.

Υλικά Φιλικά προς τη Γη Εγκεκριμένα από τη Μητέρα Φύση

3 Υλικά φιλικά προς τη Γη

Με όλη την ποικιλία των προϊόντων εκεί έξω, πώς μπορείτε να κάνετε τις επιλογές και να αποφασίσετε τι να πάρετε; Παρόλο που το να είστε γνώστης της γης μπορεί να βαθμολογηθεί ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σας, η ποιότητα αυτού που αγοράζετε είναι πιθανώς εξίσου σημαντική και για εσάς. Κατανοώντας τα οφέλη ορισμένων από τα πιο δημοφιλή φυσικά υλικά, μπορείτε να βρείτε ευκολότερα προϊόντα που δεν είναι μόνο υψηλής ποιότητας αλλά και καλά για τη διατήρηση του περιβάλλοντος!

Βαμβάκι

Όταν ψάχνετε για φυσικά υλικά, το βαμβάκι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά που διατίθενται σήμερα. Με ακόμη περισσότερες επιλογές, όπως βιολογικές ποικιλίες, μπορείτε να αισθάνεστε ακόμα πιο σίγουροι χρησιμοποιώντας ένα υλικό που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του βαμβακιού είναι ότι καλλιεργείται από ένα φυτό που απαντάται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι καλά νέα για όσους θέλουν προϊόντα φιλικά προς τη γη και χωρίς σκληρότητα. Μετά τη συγκομιδή του βαμβακιού έχει μια ποικιλία ιδανικών χρήσεων όπως οι ακόλουθες:

  • Αναπνεύσιμα υφάσματα για ρούχα και άλλα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα
  • Απορροφητικά προϊόντα υγιεινής για καθημερινή χρήση και ιατρικούς σκοπούς
  • Καθημερινά προϊόντα όπως χαρτί, βιβλιοδεσίες και φίλτρα

Μπαμπού

Ένα άλλο ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο των φυσικών, φιλικών προς τη γη υλικών είναι το μπαμπού. Διαφορετικές ποικιλίες μπαμπού μπορούν να βρεθούν παγκοσμίως στην Υποσαχάρια Αφρική, τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και φυσικά την Ασία όπου επίσης φιλοξενεί το αγαπημένο πάντα. Επειδή η ισχυρή, αλλά ινώδης φύση του, έχει ποικίλες χρήσεις. Αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • κατασκευή επίπλων
  • ρούχα και ύφασμα
  • συνολική διακόσμηση

Δεδομένου ότι το μπαμπού είναι ανθεκτικό αλλά βιοδιασπώμενο, αποτελεί μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη αντικατάσταση για αντικείμενα που απορρίπτονται συχνά. Για παράδειγμα, επιλέγοντας ένα μαξιλάρι από Μπαμπού Cariloha μπορείτε να αισθάνεστε λιγότερο ένοχοι που θα το ξεφορτωθείτε μόλις έρθει η ώρα για αντικατάσταση κάθε ένα με τρία χρόνια περίπου.

Κάνναβις

Όταν μελετάτε το διάδρομο των φυσικών προϊόντων, είναι πιθανό να συναντήσετε είδη προϊόντων από κάνναβη. Η κάνναβη όχι μόνο επαινείται επειδή μπορεί να αντικαταστήσει τα προϊόντα χαρτιού και πλαστικού, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τύπους προϊόντων υγείας και ομορφιάς. Μερικά από αυτά τα στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις ακόλουθες εφαρμογές:

  • αναζωογονητικό δέρμα
  • περιποίηση νυχιών και επιδερμίδας
  • ανακούφιση ξηρού δέρματος

Η κάνναβη προέρχεται από το ίδιο φυτό με ένα δημοφιλές φάρμακο, αλλά δεν έχει καμία από τις επιδράσεις για τις οποίες φημίζεται το φάρμακο. Έτσι η κάνναβη μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ανησυχία.

Αγορές φιλικές προς τη Γη

Με μια γρήγορη αναζήτηση, μπορείτε εύκολα να βρείτε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για χρήση, βοηθώντας ταυτόχρονα τη γη. Μία από τις ευκολότερες μεθόδους είναι η απευθείας αγορά από αξιόπιστους, περιβαλλοντικά υπεύθυνους προμηθευτές. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε καταστήματα που διατίθενται τοπικά, η εξοικείωση με δημοφιλείς επωνυμίες και η αγορά τους στο διαδίκτυο μπορεί να είναι μια βολική εναλλακτική λύση. Όποια και αν είναι η στρατηγική σας, μπορείτε να αισθάνεστε καλά με τη χρήση προϊόντων που λειτουργούν αποτελεσματικά, είναι καλά για εσάς και θα λάβουν τη σφραγίδα έγκρισης της Μητέρας Φύσης.

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Η Tiffany είναι μια μαμά που μένει στο σπίτι τεσσάρων γελοία χαριτωμένα παιδιά και σύζυγος ενός καπνιστή καυτού McDreamy που μοιάζει. Λατρεύει το λευκό χρώμα, τα μπισκότα σοκολάτας και τον ήλιο. Είναι η ιδρύτρια του Making the World Cuter, όπου της αρέσει να διακοσμεί, να φτιάχνει χαριτωμένα δώρα και διασκεδαστικά εκτυπώσιμα.

Schreibe einen Kommentar