Το TTS και το Κέντρο Χρηματοοικονομικής Κατάρτισης θα φιλοξενήσουν το 8ο ετήσιο Συνέδριο και Έκθεση Εκπαιδευτών Τραπεζών

17
Το TTS και το Κέντρο Χρηματοοικονομικής Κατάρτισης θα φιλοξενήσουν το 8ο ετήσιο Συνέδριο και Έκθεση Εκπαιδευτών Τραπεζών

Επαγγελματίες κατάρτισης τραπεζών και πιστωτικών ενώσεων από όλη τη χώρα παρακολουθούν τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές και τις νέες τεχνικές κατάρτισης.

BROOKFIELD, Wis. — 3 Δεκεμβρίου 2019 — Το 8ο ετήσιο Συνέδριο και Έκθεση Εκπαιδευτών Τραπεζών, που χρηματοδοτείται από την TTS, μια OnCourse Learning Company, και το Centre for Financial Training (CFT), θα πραγματοποιηθεί στο Ντάλας του Τέξας, από τις 23 Ιουνίου- 25, 2020. Αυτό το ετήσιο εκπαιδευτικό εκπαιδευτικό συνέδριο προσελκύει εκατοντάδες επαγγελματίες κατάρτισης τραπεζών και πιστωτικών ενώσεων από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο που συναντώνται για να μάθουν για τις τάσεις στον κλάδο, τις νέες τεχνικές εκπαίδευσης και τις βέλτιστες πρακτικές και να δικτυωθούν με τους συναδέλφους τους.

Το The Bank Trainers Conference and Expo είναι το μόνο συνέδριο «εκπαιδεύστε τον εκπαιδευτή» που σχεδιάστηκε ειδικά για επαγγελματίες κατάρτισης τραπεζών και πιστωτικών ενώσεων. Η εκδήλωση προσφέρει μια ποικιλία από μαθησιακές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων προσυνεδριακών εργαστηρίων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων με κορυφαίους ομιλητές του κλάδου, συνεδρίες δικτύωσης, εκθέσεις πωλητών και ειδικές εκδηλώσεις.

«Ξεκινήσαμε αυτό το συνέδριο πριν από περισσότερα από επτά χρόνια ως έναν τρόπο να φέρουμε τους επαγγελματίες στον χρηματοπιστωτικό κλάδο μαζί σε μια τοποθεσία για να μοιραστούμε ιδέες, να μάθουμε από ειδικούς του κλάδου και να επαναφορτιστούμε», δήλωσε ο Mark Bennett, ιδρυτής της TTS. «Τώρα, καθώς προσβλέπουμε στο 8ο ετήσιο συνέδριό μας, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους μας είναι πλέον οικεία πρόσωπα καθώς επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο και αλληλεπιδρούν με συναδέλφους που γνώρισαν τα προηγούμενα χρόνια. Αγαπάμε επίσης τον ενθουσιασμό των νέων εκπαιδευτών και διευθυντών εκπαίδευσης, καθώς μαθαίνουν από τη μεγάλη σειρά ομιλητών μας και βρίσκουν νέους φίλους δικτύωσης. Η αξία από τη συμμετοχή σε αυτό το συνέδριο θα ξεπεράσει κατά πολύ την επένδυση».

Κεντρικοί Ομιλητές

Το μέλος του Hall of Fame του Ομιλητή, Steve Gilliland, θα ξεκινήσει το συνέδριο στις 23 Ιουνίου, παρουσιάζοντας το «Making a Difference». Ο Gilliland, ένας κορυφαίος αφηγητής, λαμπρός κωμικός και καταξιωμένος συγγραφέας, εμφανίζεται καθημερινά στο Laugh USA του ραδιοφώνου Sirius XM και στο Comedy Roundup των Jeff & Larry.

Η Kelly Swanson είναι μια βραβευμένη αφηγήτρια και καταξιωμένη συγγραφέας, γνωστή επίσης για τη δουλειά της ως συνεργάτης της Huffington Post και μέλος του καστ της τηλεοπτικής εκπομπής The Fashion Hero που προβάλλεται στο Amazon Prime. Η Swanson θα ολοκληρώσει την εκδήλωση στις 25 Ιουνίου με την παρουσίασή της, «The Story Formula: Connect and Engage through the Power of Strategic Storytelling».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bank Trainers Conference & Expo ή για να εγγραφείτε στην εκδήλωση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.BankTrainers.com.

Σχετικά με την TTS, μια OnCourse Learning Company

Η TTS, μια εταιρεία OnCourse Learning, είναι μέλος της Adtalem Global Education (NYSE: ATGE), ενός παγκόσμιου παρόχου εκπαίδευσης με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μαζί, δίνουν τη δυνατότητα στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να προετοιμάσουν τις πρώτες γραμμές τους, τις ομάδες συμμόρφωσης, την εκτελεστική ηγεσία και το διοικητικό συμβούλιο με ολοκληρωμένη επιχειρηματική συμμόρφωση, διαχείριση κινδύνου και εκπαίδευση επαγγελματικής ανάπτυξης που είναι αποτελεσματική και ελκυστική. Περισσότεροι από 10.000 οικονομικοί πελάτες και συνεργάτες έχουν υιοθετήσει λύσεις OnCourse Learning για την αποτελεσματική διαχείριση της πολυπλοκότητας, της αλλαγής και της ανάπτυξης. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια 40 ετών, έχουν εκπαιδεύσει πάνω από 190.000 άτομα με άδεια χρήσης εγκεκριμένη από το NMLS και μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.oncourselearning.com/business.

Σχετικά με το Κέντρο Χρηματοοικονομικής Κατάρτισης (CFT)

Το Κέντρο Χρηματοοικονομικής Κατάρτισης (CFT) παρέχει εκπαίδευση, κατάρτιση και ενημερωτικά μαθήματα και σεμινάρια για τον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως. Πολλά από τα μαθήματα CFT που προσφέρει ισχύουν για εθνικά αναγνωρισμένα διπλώματα και πιστοποιητικά και συχνά μπορούν να μεταφερθούν σε κολέγια και πανεπιστήμια. Στόχος όλων των εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων CFT είναι η παροχή δεξιοτήτων και γνώσεων ειδικών για την εργασία στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το cftnow.org και ακολουθήστε μας στο Twitter (@cftacs), Facebook και LinkedIn.

Σχετικά με την Adtalem Global Education

Ο σκοπός του Adtalem Global Education είναι να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους, να επιτύχουν και να συνεισφέρουν εμπνευσμένα στην παγκόσμια κοινότητά μας. Η Adtalem Global Education Inc. (NYSE: ATGE; μέλος S&P MidCap 400 Index) είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων εργατικού δυναμικού και η μητρική οργάνωση της Adtalem Educacional do Brasil (Ιδρύματα IBMEC, Damásio και Wyden), American University of the Caribbean School of Medicine, Association Πιστοποιημένων ειδικών κατά του ξεπλύματος χρήματος, Becker Professional Education, Chamberlain University, EduPristine, OnCourse Learning, Ross University School of Medicine και Ross University School of Veterinary Medicine. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε adtalem.com και ακολουθήστε μας στο Twitter (@adtalemglobal) και LinkedIn.

1 σχόλιο
  Klara

  Great beat ! I would like to apprentice whilst you amend your site, how could i subscribe for a
  blog website? The account aided me a acceptable
  deal. I were a little bit familiar of this your broadcast provided vivid transparent idea

  Here is my web-site … 4DSlot

  8 März 2023 Antworten

Schreibe einen Kommentar