Τα πιο περιζήτητα πτυχία της Διαδικτυακής Σχολής Διακονίας είναι… » Trinity College of the Bible and Theological Seminary

3
Τα πιο περιζήτητα πτυχία της Διαδικτυακής Σχολής Διακονίας είναι… » Trinity College of the Bible and Theological Seminary
online πτυχία σχολής υπουργείου

Εάν είστε πάστορας, λειτουργός ή ηγέτης της εκκλησίας, πιθανότατα εκτιμάτε κάθε ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτική, πραγματική γνώση σχετικά με τη φροντίδα των άλλων, τη διακονία σε άλλους και τη διαχείριση ανθρώπων εντός της εκκλησίας.

Trinity School for Practical Service

Μεταξύ των τεσσάρων διαδικτυακών σχολών διακονίας μας, είναι το Trinity School for Practical Service που βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για πρακτική διακονία στην τοπική εκκλησία, στον τομέα των ιεραποστολών και στις διακονίες παραεκκλησιών. Το Trinity School for Practical Service προσφέρει 45 διαφορετικά προγράμματα στη σχολή μας πρακτικής διακονίας για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αναγκών των ποιμένων και των ηγετών της εκκλησίας σε όλο τον κόσμο.

Από τα διαδικτυακά μας προγράμματα σχολείων διακονίας όπως η φύτευση εκκλησιών και η διακονία φυλακών έως τη διαχείριση συγκρούσεων έως τις λατρευτικές τέχνες, υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες σας. Όχι μόνο οι θεματικές περιοχές ποικίλλουν, αλλά και τα επίπεδα των πτυχίων είναι διαφορετικά. Η ηλεκτρονική μας σχολή του υπουργείου προσφέρει πρακτικά προγράμματα σε επίπεδο πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού.

Τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά πτυχία Σχολής Υπουργείου

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα σε αυτό το ευρύ φάσμα επιλογών στο Trinity School για διακονία που είναι πολύ πιο δημοφιλή από άλλα.

Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του διαδικτυακού μας σχολείου είναι Χριστιανική διαχείριση και ηγεσία. Συχνά, οι πάστορες διαπιστώνουν ότι, ακόμη και σε όλη τη θεολογική και βιβλική εκπαίδευση που είχαν, οι δεξιότητες διαχείρισης και οι σπουδές συχνά παραβλέπονταν ή δεν περιλαμβάνονταν καν. Και όταν υπηρετείτε ως ηγέτης, οι δεξιότητες διαχείρισης είναι ζωτικής σημασίας.

Το μεταπτυχιακό μας πτυχίο στο υπουργείο Χριστιανική διαχείριση και ηγεσία είναι ιδανικό για τον πάστορα που αναζητά την ικανότητα να διευθύνει ένα προσωπικό, να διαχειρίζεται το χρόνο και να δημιουργεί μια λειτουργική ιεραρχία της εκκλησίας.

Ένα άλλο δημοφιλές πτυχίο είναι άμβωνος επικοινωνία και εκθετικό κήρυγμα. Αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα – που προσφέρεται ως πτυχίο, μεταπτυχιακό στη διακονία και ως διδακτορικό δίπλωμα, προσφέρει στους πάστορες και στους δασκάλους της εκκλησίας την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο κήρυγμα και να εμβαθύνουν σε στυλ και μορφές κηρύγματος. Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες ενός πάστορα είναι η κοινοποίηση του Λόγου του Θεού μέσω του κηρύγματος, και η σχολή μας για τη διακονία της Τριάδας αντιμετωπίζει αυτή τη σημασία προσφέροντας αυτό το πολύ πρακτικό και δημοφιλές πρόγραμμα.

Ένα άλλο δημοφιλές πρόγραμμα στο διαδικτυακό μας εκπαιδευτικό σχολείο είναι το πρόγραμμα ποιμαντικής διακονίας. Ενώ αυτό το πρόγραμμα τείνει να είναι λίγο ευρύτερο από μερικά από τα άλλα, προσφέρει ανεκτίμητη γνώση και δεξιότητες σε τομείς όπως το κήρυγμα, η διαχείριση συγκρούσεων και η γενική ποιμαντική φροντίδα. Όλα τα διαδικτυακά μας προγράμματα σχολής διακονίας δημιουργήθηκαν από πάστορες με πολυετή εμπειρία που υπηρετούσαν ως ηγέτες και φροντιστές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρόγραμμα της ποιμαντικής διακονίας είναι τόσο δημοφιλές: προσφέρει πραγματική εμπειρία και γνώση.

Η χριστιανική διαχείριση και ηγεσία, η επικοινωνία στον άμβωνα και το εκθετικό κήρυγμα και η ποιμαντική διακονία είναι μερικά μόνο από τα προγράμματα που προσφέρονται στη σχολή πρακτικής διακονίας μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη φόρμα «Περισσότερες πληροφορίες» στη δεξιά πλευρά αυτής της σελίδας ή καλέστε το 1-800-457-5510 για να μιλήσετε με έναν σύμβουλο εισαγωγής.

Schreibe einen Kommentar