Συχνές ερωτήσεις Online School of Ministry » Trinity College of the Bible and Theological Seminary

2
Συχνές ερωτήσεις Online School of Ministry » Trinity College of the Bible and Theological Seminary
διαδικτυακή σχολή του υπουργείου

Η διαδικτυακή σχολή διακονίας του Trinity έχει τόσα πολλά να προσφέρει. Είτε επιδιώκετε μια διαδρομή για να γίνετε πάστορας, λειτουργός παιδιών, αρχηγός λατρείας ή οποιαδήποτε άλλη θέση διακονίας στην τοπική εκκλησία, το Trinity έχει μια τεράστια γκάμα προγραμμάτων και πτυχίων.

Ποια προγράμματα σπουδών προσφέρονται στη σχολή του πρακτικού υπουργείου;

Ένα από τα πιο πραγματικά προγράμματά μας είναι η σχολή πρακτικής διακονίας. Η ηλεκτρονική μας σχολή του υπουργείου προσφέρει πτυχία σε επίπεδο πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού. Σε αυτό το διαδικτυακό σχολείο διακονίας, θα βρείτε τέτοιους τομείς σπουδών όπως: χριστιανική εκπαίδευση, επικοινωνία άμβωνα, φύτευση εκκλησιών, ψηφιακή διακονία και λατρευτικές τέχνες, διακονία φυλακών και καθοδήγηση ζωής, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Ποιος πρέπει να εξετάσει αυτά τα προγράμματα σπουδών;

Το Trinity School for Ministry παρέχει μια πρακτική εμπειρία πρακτικής εκπαίδευσης για τους ηγέτες του υπουργείου. Οι πάστορες, οι ηγέτες της νεολαίας, οι ηγέτες λατρείας, οι φυτευτές εκκλησιών, οι ιεραπόστολοι και οι διευθυντές της εκκλησιαστικής διακονίας θα ωφεληθούν όλοι πολύ από τα ποικίλα και χρήσιμα προγράμματα που προσφέρονται μέσω της διαδικτυακής μας σχολής διακονίας. Είτε αναζητάτε μεταπτυχιακό δίπλωμα διακονίας είτε είστε νέοι στην εκκλησιαστική εργασία και ελπίζετε να αποκτήσετε το πρώτο πτυχίο πανεπιστημίου, η διαδικτυακή μας σχολή διακονίας δεν θα μπορούσε να είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.

Οι μαθητές μας δεν είναι μόνο πάστορες και εκκλησιαστικοί ηγέτες, αλλά ιεραπόστολοι και φοιτητές από ξένες χώρες που επιδιώκουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους για τη φύτευση εκκλησιών και τη χριστιανική προβολή. Με τις πρακτικές, καθημερινές μελέτες που έχει να προσφέρει το διαδικτυακό μας σχολείο διακονίας, δεν είναι περίεργο που έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του Trinity!

Γιατί να ακολουθήσει κάποιος ένα από αυτά τα πτυχία;

Η διακονία στους ανθρώπους απαιτεί περισσότερη γνώση και κατανόηση από το να γνωρίζεις τη Βίβλο μέσα και έξω και να αποκτήσεις μια στέρεη θεολογική βάση. Αν και αυτά τα πράγματα είναι εξαιρετικά σημαντικά, δεν θα σας παρέχουν απαραίτητα τη γνώση για να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και ερωτήσεις. Οι άνθρωποι χρειάζονται ειλικρινή φροντίδα και κατανόηση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε ένα από τα πρακτικά προγράμματα στη σχολή μας για τη διακονία Trinity δημιουργήθηκε από έμπειρους πάστορες. Αυτά τα προγράμματα παρέχουν στους ηγέτες του υπουργείου τα «καρύδια» της ποιμαντικής φροντίδας και της χριστιανικής ηγεσίας, από την οπτική γωνία των ποιμένων – ηγετών του υπουργείου – που ήταν εκεί, το έκαναν αυτό.

Εάν έχετε ήδη βιβλικό ή θεολογικό πτυχίο, έχετε ευλογηθεί με μια γερή χριστιανική βάση. Αν τώρα νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερες πρακτικές δεξιότητες για τον συγκεκριμένο τύπο διακονίας που σας καλεί ο Θεός, σκεφτείτε τα προγράμματα στο διαδικτυακό σχολείο πρακτικής της Trinity.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαδικτυακό σχολείο υπουργείου της Trinity, καλέστε μας στο 1-800-457-5510 ή συμπληρώστε τη φόρμα Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στη δεξιά πλευρά αυτής της σελίδας.

Schreibe einen Kommentar