Πώς να αποκτήσετε DMin Ποιμαντική Φροντίδα και Συμβουλευτική » Trinity College of the Bible and Theological Seminary

2
Πώς να αποκτήσετε DMin Ποιμαντική Φροντίδα και Συμβουλευτική » Trinity College of the Bible and Theological Seminary
DMin Ποιμαντική και Συμβουλευτική

Το να είσαι πάστορας περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από το να κάνεις ένα υπέροχο κήρυγμα κάθε εβδομάδα και να προσφέρεις κορυφαίες Βιβλικές μελέτες. Στο επίκεντρο της κλίσης βρίσκεται η χριστιανική φροντίδα και η συμβουλή που δίνονται σε άλλους ανθρώπους. Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να ακονίσετε και να διευρύνετε τις δεξιότητές σας στην ποιμαντική φροντίδα, σκεφτείτε να κερδίσετε πτυχίο ποιμαντικής και συμβουλευτικής DMin.

Το Trinity Bible College and Theological Seminary προσφέρει ένα σπουδαίο διδακτορικό πρόγραμμα διακονίας στη Χριστιανική Συμβουλευτική μέσω της Σχολής μας Συμβουλευτικής με επίκεντρο τον Χριστό. Αυτό το πρόγραμμα – επικεντρωμένο στη συμβουλευτική μέσω μιας χριστιανικής κοσμοθεωρίας – προσφέρει στον πτυχιούχο την ευκαιρία να παρέχει εξαιρετική χριστιανική φροντίδα σε άλλους. Οι πάστορες, οι επαγγελματίες εργάτες της εκκλησίας ή οι λαϊκοί ηγέτες θα επωφεληθούν από αυτό το πτυχίο συμβουλευτικής Dmin.

Αυτό το πτυχίο ποιμαντικής συμβουλευτικής στο διαδίκτυο είναι το καλύτερο για κάποιον που αναζητά DMin ποιμαντική φροντίδα και συμβουλευτική. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος των μαθημάτων θα επικεντρωθεί στη χριστιανική συμβουλευτική, άλλα θα παρέχουν στον εκπαιδευόμενο εξαιρετική γνώση και διορατικότητα σε θέματα όπως ο γάμος και η οικογενειακή ζωή, ο θάνατος και το τέλος της ζωής και οι σπουδές για τη νεολαία. Η φροντίδα ενός ποιμένα πρέπει να είναι ευρεία. Ως εκ τούτου, το πτυχίο συμβουλευτικής DMin προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων για την κάλυψη αυτής της ανάγκης.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι να εργαστείτε για ένα διδακτορικό διακονίας στη Βιβλική συμβουλευτική. Παρόμοια με το DMin στη Χριστιανική Συμβουλευτική, αυτό το πτυχίο συμβουλευτικής DMin εστιάζει άμεσα σε μια βιβλική κοσμοθεωρία ως έναν τρόπο βοήθειας και συμβουλής άλλων. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει επίσης μαθήματα επιλογής σε τομείς όπως η συμβουλευτική γάμου και οικογένειας και οι γηριατρικές σπουδές. Αυτό το πρόγραμμα θα ήταν επίσης μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που αναζητά DMin ποιμαντική φροντίδα και συμβουλευτική.

Τα διαδικτυακά προγράμματα πτυχιακής συμβουλευτικής ποιμαντικής Trinity είναι κατάλληλα για κάποιον που χρειάζεται εξαιρετική ευελιξία. Το εντελώς διαδικτυακό μας σχολείο σας επιτρέπει να κερδίσετε το πτυχίο που χρειάζεστε με τον ρυθμό και τον χρόνο που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Εάν χρειάζεται να μελετήσετε μετά από μια μέρα εργασίας, τα Σαββατοκύριακα ή στη μέση της νύχτας, το πρόγραμμά μας είναι διαθέσιμο για εσάς όταν είστε.

Εάν ενδιαφέρεστε να διευρύνετε τις ποιμαντικές και συμβουλευτικές σας ικανότητες, σκεφτείτε να εργαστείτε για έναν DMin στη Χριστιανική Συμβουλευτική εδώ με την Trinity. Τα συμβουλευτικά μας προγράμματα είναι δημοφιλή, αξιόπιστα και διαθέσιμα για όλους. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματά μας ή σχετικά με τη Σχολή Συμβουλευτικής με επίκεντρο τον Χριστό, καλέστε το 1-800-457-5510 για να μιλήσετε με έναν σύμβουλο εισαγωγής ή συμπληρώστε τη φόρμα «Αίτημα για περισσότερες πληροφορίες» στη δεξιά πλευρά αυτής της σελίδας.

Schreibe einen Kommentar