Πώς να αποκτήσετε ένα DMin Preaching » Trinity College of the Bible and Theological Seminary

2
Πώς να αποκτήσετε ένα DMin Preaching » Trinity College of the Bible and Theological Seminary
DMin Preaching

Το κήρυγμα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους με τους οποίους ένας πάστορας ή ηγέτης της εκκλησίας μπορεί να προσεγγίσει τους ανθρώπους με το Ευαγγέλιο. Αν ψάχνετε για ένα μονοπάτι για να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και το στυλ κηρύγματος, τότε μπορεί να είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε ένα κήρυγμα DMin.

Το πτυχίο DMin, ή διδάκτορας του υπουργείου, είναι ένα από τα υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης που μπορείτε να λάβετε στο Trinity Bible College και στο διαδικτυακό σχολείο διακονίας του Online Seminary. Εάν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε ένα κορυφαίο πτυχίο στο κήρυγμα, το Trinity είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το κάνετε αυτό!

Το πιο ωφέλιμο και ολοκληρωμένο πτυχίο κηρύγματος DMin στο Trinity’s School of Practical Service είναι το διδακτορικό του υπουργείου στην επικοινωνία με τον άμβωνα και στο εκθετικό κήρυγμα. Στη σχολή μας για τη διακονία Trinity, αυτό το πρόγραμμα πτυχίου DMin ακολουθεί μια πολύ εις βάθος προσέγγιση στην επικοινωνία του Ευαγγελίου και στο εκθετικό κήρυγμα.

Το DMin στην επικοινωνία με τον άμβωνα και το εκθετικό κήρυγμα στο διαδικτυακό μας σχολείο διακονίας ταιριάζει πολύ σε πάστορες, εκπαιδευτικούς ή ηγέτες εκκλησιών που θέλουν να μάθουν πώς να διατυπώνουν μηνύματα για να προσεγγίσουν το κοινό. Ενώ μελετούν το επεξηγητικό κήρυγμα, οι μαθητές θα μάθουν πώς να μιλούν καλά με πιο «ελεύθερη μορφή» τρόπο που θα επιτρέπει στο Άγιο Πνεύμα να εργάζεται μέσω αυτών και να καθοδηγεί τα λόγια τους. Αυτή η μορφή κηρύγματος είναι διαφορετική από το να γράφεις ένα ολόκληρο κήρυγμα και μετά να το εκφωνείς λέξη προς λέξη. Ένα εκθετικό στυλ κηρύγματος αφήνει χώρο στο Άγιο Πνεύμα να καθοδηγήσει το μήνυμά σας μέσα από ένα προγραμματισμένο αλλά όχι λέξη προς λέξη μήνυμα.

Μερικές από τις τάξεις που προσφέρονται μέσω αυτού του συγκεκριμένου προγράμματος DMin της σχολής Trinity για διακονία είναι: κήρυγμα Παλαιάς Διαθήκης, κήρυγμα Καινής Διαθήκης και σύγχρονο κήρυγμα, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν πολλά μαθήματα κηρύγματος!

Το πτυχίο κηρύγματος DMin βοηθά επίσης τους μαθητές να μάθουν πώς να διαμορφώνουν ένα μήνυμα ή κήρυγμα ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο κοινό στο οποίο κηρύσσεται. Ενώ το Ευαγγέλιο απευθύνεται σε όλους, υπάρχουν τρόποι για να κάνετε ένα μήνυμα πιο εφαρμόσιμο για συγκεκριμένα ακροατήρια και αυτό το πτυχίο διδακτορικού υπουργείου θα βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν πώς να το κάνουν αυτό.

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο βαθμό κηρύγματος DMin εδώ στο Trinity, το διδακτορικό μας στη διακονία στην επικοινωνία με τον άμβωνα και στο εκθεσιακό κήρυγμα είναι ο καλύτερος τρόπος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, καλέστε το 1-800-457-5510 για να μιλήσετε με έναν σύμβουλο εισδοχής ή συμπληρώστε τη φόρμα «Αίτημα για περισσότερες πληροφορίες» στη δεξιά πλευρά αυτής της σελίδας.

Schreibe einen Kommentar