Πτυχίο Διαδικτυακών Βιβλικών Σπουδών στο Trinity

3
Πτυχίο Διαδικτυακών Βιβλικών Σπουδών στο Trinity
σε απευθείας σύνδεση βιβλικές σπουδές πτυχίο τριάδα

Ψάχνετε για ένα κολέγιο βιβλικών σπουδών όπου μπορείτε να κερδίσετε ένα πτυχίο βιβλικών σπουδών στο διαδίκτυο;

Σε αυτό το σύντομο βίντεο, ο Johnathan Pritchett, Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Trinity, εξηγεί τι μπορούν να περιμένουν οι μαθητές από προγράμματα Βιβλικών και Θεολογικών Σπουδών στο Trinity College of the Bible and Theological Seminary.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κολέγιο βιβλικών σπουδών και τα διαδικτυακά προγράμματα σπουδών βιβλικών σπουδών, συμπληρώστε τη φόρμα «Αίτημα για περισσότερες πληροφορίες» στη δεξιά πλευρά αυτής της σελίδας.

,,,,,,

Μεταγραφή βίντεο

Χαιρετίσματα. Είμαι ο Δρ Jonathan Pritchett, αντιπρόεδρος ακαδημαϊκών υποθέσεων στο Trinity College of the Bible and Theological Seminary. Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας λίγα λόγια για τη Σχολή Βιβλικών και Θεολογικών Σπουδών μας.

Στην τρέχουσα ευαγγελική επιστήμη υπάρχει ένα ρήγμα που αυξάνεται μεταξύ βιβλικών σπουδών και θεολογίας, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό είναι αυθαίρετο και περιττό. Η συστηματική θεολογία μας εδώ στο Trinity College της Βίβλου και του Θεολογικού Σεμιναρίου πρέπει να είναι πλήρως εκτελεστική και πιστεύουμε ότι οι βιβλικές μας μελέτες θα πρέπει να βασίζονται σε ορθό δόγμα. Το Trinity έχει τις ρίζες του στην ευαγγελική, ορθόδοξη, συντηρητική επιστήμη, και έτσι θέλουμε να ενημερωθούμε από τα καλύτερα αυτής της παράδοσης.

Στις βιβλικές μας μελέτες δίνουμε έμφαση στις πρωτότυπες γλώσσες, δίνουμε έμφαση στο κοινωνικο-πολιτισμικό υπόβαθρο και το ιστορικό υπόβαθρο αυτών των αρχαίων κειμένων που ονομάζουμε Γραφή. Οπότε τονίζουμε αυτά τα πράγματα με διάφορους τρόπους.

Πολλά από τα μαθήματα Βιβλικών Σπουδών μας έχουν ως στόχο να σας βοηθήσουν να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με το αρχικό πλαίσιο στο πρωτότυπο πνεύμα εμπνευσμένο από τους συγγραφείς και το αρχικό κοινό. Αυτό μας βοηθά να κάνουμε εφαρμογές που είναι κατάλληλες για σήμερα. Έτσι, το τμήμα Βιβλικών Σπουδών μας είναι τόσο σχολαστικό όσο και πρακτικό.

Η συστηματική θεολογία μας, όπως και οι βιβλικές μελέτες μας, είναι επίσης προσανατολισμένη στο να είναι πρακτική. Πιστεύουμε ότι το δόγμα θέτει το υπόβαθρο για τους δραματικούς ηθοποιούς της εκκλησίας να πάνε πλήρως ενημερωμένοι με βάσιμη αλήθεια. Πιστεύουμε ότι η γραφή έχει προτάσεις που μας λένε για τη φύση της πραγματικότητας και η συστηματική θεολογία τις κατηγοριοποιεί για εμάς, έτσι ώστε να έχουμε μια ισχυρή κατανόηση του πώς είναι η φύση της πραγματικότητας, ποια είναι η φύση των βιβλικών διδασκαλιών στην πραγματικότητα και επειδή είμαστε ένα μη ομολογιακό σχολείο, ενημερωνόμαστε από την καλύτερη υποτροφία από μια ευρύτερη οπτική γωνία της ευαγγελικής παιδείας. Δεν προσπαθούμε να επιβάλουμε διαφορετικές απόψεις στους ανθρώπους, αλλά μάλλον πιστεύουμε ότι το σίδερο ακονίζει το σίδερο και όταν μπορείς να μάθεις από τα καλύτερα από μια μεγάλη ποικιλία προοπτικών, όχι μόνο ενισχύει τις δικές σου πεποιθήσεις, αλλά σε βοηθά να καταλάβεις πλήρως πού προέρχονται άλλοι άνθρωποι.

Το Trinity είναι επίσης μοναδικό όταν πρόκειται για τη μελέτη των βιβλικών γλωσσών. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό για εκείνους τους μαθητές τόσο στα προγράμματα βιβλικών σπουδών όσο και στα προγράμματα θεολογίας να κατανοούν τις πρωτότυπες γλώσσες και να διατηρούν αυτή τη γνώση πολύ καιρό μετά την αποχώρησή τους από το σεμινάριο. Πολύ συχνά πολλοί απόφοιτοι σεμιναρίων έχουν έναν ανησυχητικό αριθμό ευαγγελικών μελετητών που σε μεγάλο βαθμό έχουν ξεχάσει πολλά από όσα έμαθαν για τις πρωτότυπες γλώσσες.

Στο Trinity έχουμε ένα μοντέλο «πήγαινε με τον δικό σου ρυθμό» για τη μελέτη της ελληνικής και της εβραϊκής. Αυτό είναι σημαντικό γιατί οι άνθρωποι μαθαίνουν διαφορετικές γλώσσες με διαφορετικές ταχύτητες. μερικοί άνθρωποι μπορούν να τα πιάσουν πιο γρήγορα άλλοι όχι. Έτσι, αυτό που κάνουμε είναι να επιτρέπουμε μια μελέτη μεμονωμένων ρυθμών των επιμέρους γλωσσών στα μαθήματα για να λάβετε τις μονάδες σας κατά τη διάρκεια ολόκληρου του προγράμματος σπουδών σας. Έτσι, μπορείτε να πάτε με τον δικό σας ρυθμό και πιστεύουμε ότι αυτό σας βοηθά να διατηρήσετε αυτή τη γνώση πολύ καιρό αφότου φύγετε από το σεμινάριο. Αυτό είναι λοιπόν ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της μελέτης βιβλικών γλωσσών με το Trinity. Δεν είναι ελληνικά 1 αυτό το εξάμηνο έχετε 16 εβδομάδες για να το στριμώξετε, ελληνικά 2 το επόμενο εξάμηνο έχετε 16 εβδομάδες γεμίστε το, αλλά μάλλον μπορείτε να πάρετε όλες τις ελληνικές και εβραϊκές μονάδες σας με τον δικό σας ρυθμό και πιστεύουμε και πάλι ότι αυτό θα να σας βοηθήσει να διατηρήσετε αυτή τη γνώση μαζί σας για τη μακροπρόθεσμη περίοδο ολόκληρης της διακονίας σας, όχι απλώς για να τις περάσετε και να θυμάστε τις μικροσκοπίες σε 10 έως 15 χρόνια από τώρα.

Όλες οι τάξεις μας εδώ στο Trinity έχουν ως στόχο να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικός λειτουργός. Οι σπουδαστές στα προγράμματα σπουδών του Trinity καταλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία θέσεων εντός της εκκλησίας, είτε πρόκειται για τοπικούς πάστορες εκκλησιών, είτε για πλανόδιους ευαγγελιστές είτε για εκείνους με διακονίες ομιλίας ή διακονίες διδασκαλίας. Έτσι, πρώτα και κύρια θέλουμε τα προγράμματα σπουδών μας να τους βοηθήσουν να εκπληρώσουν καλύτερα το κάλεσμά τους στη διακονία.

Αλλά επίσης πιστεύουμε σε ένα υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκών υποτροφιών, επομένως τα προγράμματα σπουδών μας είναι επίσης προσανατολισμένα στον χριστιανικό ακαδημαϊκό χώρο. Δεν είναι ένα/ή, αλλά είναι και τα δύο/και εδώ στο Trinity.

Σας προσκαλώ λοιπόν σήμερα να έρθετε, να εκπληρώσετε το κάλεσμά σας εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών στη Σχολή Βιβλικών και Θεολογικών Σπουδών μας.

Schreibe einen Kommentar