Ο φοιτητικός οργανισμός βοηθά το STCL Houston να γιορτάσει το Σεληνιακό Νέο Έτος με εορταστική εκδήλωση – South Texas College of Law Houston

10
Ο φοιτητικός οργανισμός βοηθά το STCL Houston να γιορτάσει το Σεληνιακό Νέο Έτος με εορταστική εκδήλωση – South Texas College of Law Houston

Η κοινότητα του South Texas College of Law Houston γιόρτασε με χαρά τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά αυτή την εβδομάδα με μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ένωση Φοιτητών Νομικής Ασίας-Ειρηνικού (APALSA). Οι εορτασμοί περιλάμβαναν παραδοσιακό χορό λιονταριών, τοπική παράσταση K-pop, καλεσμένους ομιλητές της κοινότητας και νόστιμη ασιατική κουζίνα.

Η Thuy-Anna Pham, τριτοετής φοιτήτρια του STCL Houston και πρόεδρος της APALSA, συντόνισε την εκδήλωση, ευθυγραμμίζοντας σκόπιμα το μήνυμα της βραδιάς με τα θέματα της εκατονταετηρίδας της νομικής σχολής για φέτος: τιμά το παρελθόν, γιορτάζοντας το παρόν, και χτίζοντας το μέλλον.

«Απόψε, τιμούμε το παρελθόν αποτίοντας φόρο τιμής στις πολιτιστικές μας παραδόσεις και σεβασμό στους προγόνους μας», είπε ο Φαμ. «Γιορτάζουμε το παρόν μαζευόμενοι και γλεντώντας με την οικογένεια και εγκαινιάζουμε τη νέα χρονιά για να προετοιμαστούμε για αυτό που είναι μπροστά και να χτίσουμε το μέλλον». Ο Pham είναι διάδοχος τρίτης γενιάς του Mai’s Restaurant στο Χιούστον, εκτός από τη φοίτησή του στη νομική σχολή και την προεδρία του Women’s Law Society.

«Η APALSA ήταν ενθουσιασμένη που γιόρτασε τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά με το STCL Houston», είπε ο Pham. «Ήταν μια υπέροχη βραδιά και ήταν υπέροχο να συναντηθούμε με τόσες διαφορετικές ομάδες φοιτητών, διδάσκοντες και μέλη του προσωπικού και καλεσμένους από την κοινότητα για αυτή τη διασκεδαστική και ουσιαστική εκδήλωση. Καλή Χρονιά του Κουνελιού!»

Ο Πρόεδρος και ο κοσμήτορας Michael F. Barry καλωσόρισαν και χαιρέτησαν το πλήθος, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης προσκεκλημένοι ομιλητές και διακεκριμένοι απόφοιτοι της αξιότιμης Theresa Chang, ’96 και Gordan Quan ’77. Μίλησαν στους παρευρισκόμενους για τη σημασία της διαφορετικότητας, των παραδόσεων και της εκπροσώπησης της Ασίας στη νομική κοινότητα.

«Όταν ξεκίνησα τη νομική, ήθελα να προχωρήσω στη μηχανική μου και να ανέβω στην εταιρική κλίμακα, αλλά ένας από τους μέντοράς μου με ενθάρρυνε να αναζητήσω το δικηγορικό επάγγελμα με πλήρη απασχόληση», είπε ο Τσανγκ. «Ο μέντοράς μου είπε ότι χρειαζόμασταν περισσότερους Ασιατοαμερικανούς δικηγόρους γιατί όταν κατανοείς την κουλτούρα, μπορείς να εκπροσωπείς καλύτερα τους πελάτες. Σας προκαλώ λοιπόν όλους – συμπεριλαμβανομένων των Ασιατοαμερικανών φοιτητών – να κατανοήσετε άλλους πολιτισμούς. βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και κατανοήστε όλες τις κουλτούρες, ώστε να μπορείτε να εκπροσωπείτε και να κατανοείτε καλύτερα τους πελάτες σας».

Ο Quan πρόσθεσε μια ιστορική προοπτική στα σχόλιά του. «Υπήρχαν μόνο τρεις Ασιάτες Αμερικανοί που πήγαιναν στο Νότιο Τέξας όταν ήμουν εδώ», θυμάται. «Όταν αποφοίτησα, αναρωτήθηκα αν κάποιος θα προσλάμβανε έναν Ασιάτη Αμερικανό. Το Νότιο Τέξας έχει διανύσει πολύ δρόμο εδώ και 100 χρόνια, και η ασιατική αμερικανική κοινότητα έχει προχωρήσει πολύ. Έχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε, αλλά έχουμε μεγάλο μέλλον μπροστά μας. Ξέρω ότι θα πω, „Γεια, αυτό το άτομο πήγε στο Νότιο Τέξας – και αυτό το άτομο σηκώθηκε και έκανε τη διαφορά.“

1 σχόλιο
  Raleigh

  This is very interesting, You are a very skilled blogger.
  I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great
  post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

  My web blog :: rtp semua777

  11 März 2023 Antworten

Schreibe einen Kommentar