Οδήγηση προς την επιτυχία – Skyfy Technology Pte Ltd

5
Οδήγηση προς την επιτυχία – Skyfy Technology Pte Ltd

Όντας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skyfy Technology, ο κ. Joseph Ng απέχει πολύ από τον πρωτοπόρο επιχειρηματία. Παθιασμένος, συγκεντρωμένος και με μια αθάνατη ορμή να πάει στα πέρατα της γης για να πετύχει, η Skyfy Technology μεγάλωσε πάνω από δέκα φορές, από μια μικρή ομάδα 4 ανδρών στη σημερινή δύναμη των 50 σε λιγότερο από 2 χρόνια υπό τον κ. Ng χρέωση. Ωστόσο, ο κ. Ng δεν ήταν ποτέ τόσο επιτυχημένος. Απέτυχε πολλές φορές και είχε περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή. Αυτές οι συσσωρευμένες εμπειρίες ενίσχυσαν την ανθεκτικότητα του κ. Ng και ενίσχυσαν τη στάση του που δεν πεθαίνει ποτέ.

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ

Μπορεί ο κ. Ng να φαίνεται να έχει επιτύχει τώρα με την Skyfy Technology, αλλά ποτέ δεν το είχε εύκολο. «Όσοι με βλέπουν τώρα μπορεί να μην το πιστέψουν, αλλά στην πραγματικότητα απέτυχα στα O-Level μου όταν ήμουν στο γυμνάσιο. Έπρεπε να ξαναδώσω τις εξετάσεις ως ιδιωτικός υποψήφιος και κατάφερα να εξασφαλίσω μια θέση στο Pioneer Junior College. Δεν ήταν εύκολο, αλλά σπούδασα πολύ σκληρά για να μπω στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang, λαμβάνοντας το μάθημα της Λογιστικής. Στα μέσα του σχολείου, άλλαξα το πτυχίο μου και τελικά αποφοίτησα με κατεύθυνση Μάρκετινγκ και δευτερεύουσα Επιχειρηματικότητα Οι εμπειρίες μου με έχουν διδάξει ότι όλα είναι δυνατά, μόνο αν βάλεις το μυαλό σου σε αυτό και προσπαθήσεις για το καλύτερο».

Τα ακαδημαϊκά χρόνια του κ. Joseph Ng τον έχουν φροντίσει να γίνει αυτό που είναι σήμερα, ένας επιχειρηματίας που αναδύθηκε μέσα από τις δύσκολες και δύσκολες στιγμές, με πολλές αξίες που πιστεύει πολύ. Μια από τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις του κ. Ng όσον αφορά την προσέγγισή του στη ζωή και στην εργασία είναι ότι κάποιος κάνει την τύχη του. Πιστεύει ότι η επιτυχία συνοψίζεται σε σκληρή δουλειά, επιμονή και αποφασιστικότητα.

Ο κ. Ng δεν ανατράφηκε με ένα ασημένιο κουτάλι. Ο πατέρας του διατηρούσε ένα μικρό κατάστημα προμηθειών ενώ η μητέρα του ήταν νοικοκυρά. Άρχισε να ασχολείται με μικρές επιχειρήσεις όταν ήταν νεότερος. Ήταν κατά τη διάρκεια των ημερών της Εθνικής του υπηρεσίας που συνειδητοποίησε το κάλεσμά του στη ζωή – να γίνει ένας πλήρης επιχειρηματίας.

ΑΝΑΔΥΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

«Ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρά μου στη ζωή είναι να δημιουργώ πράγματα που έχουν θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων. Οι αβεβαιότητες είναι ευκαιρίες. Όταν κάτι φαίνεται να είναι αδύνατο ή δύσκολο, θέλω να το πραγματοποιήσω. Έτσι ξεκινά η καινοτομία. Εάν μια διαδικασία διαρκεί παραδοσιακά 3 μήνες, θα ρωτήσω, γιατί όχι 1 μήνα; Τι μπορεί να γίνει για τη βελτίωση ή τον εξορθολογισμό της διαδικασίας; Τι μπορώ να κάνω για να κάνω τη ζωή των ανθρώπων γύρω μου καλύτερη; Πιστεύω ότι αυτές οι ερωτήσεις είναι κρίσιμες για την επιτυχία».

Αυτή η έμφυτη περιέργεια του κ. Ng ήταν ένα εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο στην εργαλειοθήκη του στο επιχειρηματικό του ταξίδι. Προσεγγίζει κάθε θέμα με την πρόθεση να το κάνει καλύτερο, πιο γρήγορο, πιο αποτελεσματικό και πιο αποδοτικό, θέτοντας τις σωστές ερωτήσεις και διερευνώντας περαιτέρω. Με αυτόν τον τρόπο, κόβει τα στρώματα του θέματος, κατεβαίνει στο κάτω μέρος του, βρίσκει τη βασική αιτία και δημιουργεί μια προσαρμοσμένη λύση σε αυτό.

Αυτή η περιέργεια είναι επίσης που ώθησε τον κ. Ng στον κλάδο της διαχείρισης στόλου στην πρώτη θέση. Ο κ. Ng θυμήθηκε ότι ήταν πίσω στη Νέα Υόρκη πριν από δύο χρόνια, κατά μήκος της Madison Avenue. Κοίταξε τον δρόμο και εκτός από τις σειρές των επώνυμων καταστημάτων που πουλούσαν είδη πολυτελείας, τα μόνα οχήματα που είδε ήταν φορτηγά. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε ότι η εφοδιαστική είναι ένας κλάδος που αποτελεί σημαντικό σημείο επαφής στη ζωή όλων, είτε πρόκειται για αγορές μέσω διαδικτύου, είτε για αποστολή αλληλογραφίας είτε για ταξίδια από σημείο σε σημείο. Σε εκείνο το σημείο, ήξερε ότι ήθελε να το ξεπεράσει και να φέρει επανάσταση σε έναν κλάδο που θα ήταν εδώ για να μείνει.

“S” FOR SKYFY, “S” FOR SUCCESS

Από την επένδυση στην Skyfy Technology το 2016 και τελικά την ανάληψη του Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Joseph Ng αποδίδει την επιτυχία της Skyfy Technology σε δύο βασικούς παράγοντες. Πρώτον, οι βετεράνοι του κλάδου που παρείχαν καθοδήγηση και μοιράστηκαν τα μαργαριτάρια της σοφίας τους για να βοηθήσουν τον κ. Ng να γίνει ο ηγέτης που είναι σήμερα.

«Ένας δάσκαλος με επιρροή είναι ο κ. Lim How Teck. Ένας ταπεινός και ειλικρινής άνθρωπος, είναι μια μεγάλη έμπνευση για εμένα και πολλούς άλλους στην Skyfy Technology. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία του ήταν πρωταρχικής σημασίας για την κατεύθυνση που έχει πάρει η Skyfy Technology και προς την οποία θα κινηθεί στο μέλλον. Ένα άλλο πρότυπο είναι ο κύριος Desmond Lee. Ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντικό και ενθαρρυντικό όταν έδωσε συμβουλές για το πώς να χειριστείτε ορισμένες καταστάσεις και μοιράστηκε την άποψή του για διάφορα θέματα. Το να μάθω και από τους δύο, τον κ. Lim και τον κύριο Lee, που ήταν εκεί και το έκαναν αυτό, ήταν μια διαδικασία μεταμόρφωσης για μένα».

Ο κ. Ng είναι επίσης βαθύτατα ευγνώμων στα μακροχρόνια μέλη του προσωπικού του, Hendri, Sunny, Victor και Angie, που πίστεψαν στην εταιρεία και παρέμειναν με την ομάδα σε μεγάλο βαθμό για να εξασφαλίσουν την επιτυχία της Skyfy Technology.

Ένας άλλος ζωτικός παράγοντας για την επιτυχία της Skyfy Technology αποδίδεται στην επιχορήγηση του κουπονιού καινοτομίας και ικανότητας (ICV) που παρέχει η SPRING Singapore σε ΜΜΕ. Η Skyfy Technology είναι ένας προεγκεκριμένος προμηθευτής ICV και αυτή η σφραγίδα έγκρισης έχει ωθήσει την εταιρεία προς τα πάνω και πέρα, καθορίζοντας την κατεύθυνση για την εταιρεία να κλιμακωθεί εκτός των ακτών της Σιγκαπούρης και σε υπερπόντιες περιοχές. Ο κ. Ng πιστεύει ακράδαντα ότι η τεχνολογία είναι το DNA της Skyfy Technology και με το ICV να λειτουργεί ως εφαλτήριο, η Skyfy Technology μπορεί να κάνει άλμα προς τα εμπρός για να εφεύρει περισσότερα προϊόντα και να προσφέρει περισσότερα οφέλη σε άλλες ΜΜΕ.

Καθώς η Skyfy Technology συνεχίζει την πορεία της προς την εδραίωση της θέσης της στις τοπικές και διεθνείς αγορές, ο κ. Ng, μαζί με το αφοσιωμένο Συμβούλιο Συμβούλων και την ομάδα του αναζητούν τοπικούς και ξένους συνεργάτες για να σφυρηλατήσουν συνεργασίες και να φέρουν την Skyfy Technology στη Μαλαισία, την Ινδονησία και την Ταϊλάνδη. , Φιλιππίνες, Μιανμάρ και Καμπότζη. Με την ανώτερη τεχνολογία σε συνδυασμό με την οξυδερκή κατανόηση των τοπικών ΜΜΕ και των αναγκών τους, η Skyfy Technology είναι έτοιμη να αναρριχηθεί και να φτάσει σε μεγαλύτερα ύψη.


Πληροφορίες δημοσίευσης: ASME Entrepreneurs‘ Digest | Μαρ/Απρ. 18 Τεύχος 78

Schreibe einen Kommentar