Λάμπα Flower of Life Wood Morocco

4
Λάμπα Flower of Life Wood Morocco

Το Λουλούδι της Ζωής, που εκπέμπει για πάντα ένα μοτίβο βαθιάς κομψότητας και ουσιαστικής ομορφιάς, θεωρείται ότι είναι το πιο ιερό από όλα τα σύμβολα γεωμετρίας. Ακτινοβολώντας το πιο πνευματικό μοτίβο γεωμετρίας σε όλο το σύμπαν: Το Λουλούδι της Ζωής είναι ένα ιερό σύμβολο που βρίσκεται σε όλες τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου και ακόμη και στα πρώτα δονητικά μοτίβα του ίδιου του σύμπαντος.

Flower of Life Wood Morocco Lamp 1 - Επιτραπέζια φωτιστικά - iD Lights
Το δωδεκάεδρο Flower of Life αποτελείται από έντεκα πλαίσια που εμφανίζουν το ίδιο επαναλαμβανόμενο σχέδιο σε όλη τη διαδρομή. Αυτό το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο ξύλο, βαμμένο με πλούσιο σοκολατί χρώμα. Το φωτιστικό στέκεται όμορφα από μόνο του ως καθημερινό έπιπλο με μεταλλική λάμψη στο σχέδιο, αλλά όταν ο ήλιος λάμπει πάνω στο φωτιστικό, θα εμφανιστούν πολλά χρώματα, δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Αλλά η πραγματική μαγεία ζωντανεύει τη νύχτα. Παρακολουθήστε τη λάμπα να αλλάζει χρώμα, ανάλογα με τη γωνία από την οποία την βλέπετε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑ-

Η λάμπα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή μέθοδο με μοντέρνα πινελιά: την ίδια ιδέα με το βιτρό αλλά χωρίς γυαλί. Κάθε λάμπα επικαλύπτεται με φύλλο χαλκού το οποίο στη συνέχεια συγκολλάται με μόλυβδο, κερώνεται και γυαλίζεται για να του δώσει ένα γυαλιστερό φινίρισμα. Οι λάμπες είναι κατασκευασμένες από ξύλο ή ακρυλικό δημιουργώντας ένα μοναδικό προϊόν με μοναδικό σχεδιασμό. Αυτό που παράγει τα ιριδίζοντα χρώματα ΔΕΝ είναι μια έγχρωμη λάμπα LED, αλλά μια ζεστή λευκή λάμπα LED. Αυτό ισχύει για όλες τις λάμπες μας. Τα λαμπερά χρώματα που προβάλλονται από τις λάμπες τονίζονται από την τοποθέτησή τους στο δωμάτιό σας – το υψηλής ποιότητας ακρυλικό φιλμ επηρεάζει τη χρωματική αλλαγή που θα απολαύσετε. Χρησιμοποιούμε επίσης ένα καλώδιο από μεταξωτό ύφασμα υψηλής ποιότητας για την τροφοδοσία κάθε λάμπας – όλα λειτουργούν με λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης, φιλικούς προς το περιβάλλον.

Ξύλο: Επανακτημένο ξύλο για βάση
Ύψος: 23 cm
Πλάτος: 18 x 18 cm
Τύπος λαμπτήρα: LED 6W GU10 (χαμηλής ενέργειας)

Πουλήθηκε από AmberlightsUK επί Etsy
Τιμή: 148,00 GBP

Αγορασε τωρα

Schreibe einen Kommentar