Κεφάλαιο South San Joaquin – Ερευνητικός Σύλλογος Αξιωματικών Ειρήνης της Καλιφόρνια

3
Κεφάλαιο South San Joaquin – Ερευνητικός Σύλλογος Αξιωματικών Ειρήνης της Καλιφόρνια

Το κεφάλαιο PORAC ​​South San Joaquin είναι το Κεφάλαιο 6 στην Περιοχή 2. Το κεφάλαιό μας περιλαμβάνει τις κομητείες Tulare, Kern και Inyo. Αποτελούμαστε από 36 Συλλόγους και πάνω από 2300 μέλη. Από αυτούς τους 36 Συλλόγους, οι 29 έχουν 50 μέλη ή λιγότερα. Αυτήν τη στιγμή έχουμε έναν Σύλλογο αρκετά μεγάλο για να έχει έναν Διευθυντή σε Μεγάλη θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το 2022 το South San Joaquin Chapter συνέχισε να κινείται προς θετική κατεύθυνση. Συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε τακτικά προγραμματισμένες συναντήσεις που εναλλάσσονται μεταξύ των τοποθεσιών της κομητείας Tulare και Kern και πραγματοποιούνται τους ζυγούς μήνες του έτους. Οι συναντήσεις μας πραγματοποιούνται επί του παρόντος αυτοπροσώπως με επιλογή ZOOM για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως. Αυτό ήταν επωφελές καθώς τώρα μπορούμε να έχουμε συμμετοχή από τα μέλη της κομητείας Inyo που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να φτάσουν στις συναντήσεις λόγω χρόνου και απόστασης.

Τον Αύγουστο του 2022 η Συνάντησή μας στο κεφάλαιο πραγματοποιήθηκε αυτοπροσώπως στην κομητεία Inyo. Η Penni Brown με την Ένωση Υπαλλήλων Δοκίμων της Κομητείας Inyo πιστώνεται με τον συντονισμό αυτής της συνάντησης. Είχαμε καλή συμμετοχή. Όλοι οι Σύλλογοι της κομητείας Inyo στο Κεφάλαιό μας ήταν παρόντες εκτός από έναν.

Καλωσορίζουμε επισκέπτες από ενώσεις εκτός PORAC ​​στις συναντήσεις μας που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της PORAC ​​και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε το κεφάλαιο μέσω της προσθήκης ενώσεων.

Τα μέλη μας συνεχίζουν να προσεγγίζουν τις μικρότερες ενώσεις μας για να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή.

Τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κεφαλαίου συνεχίζουν να μαθαίνουν και να εφαρμόζουν τις απαραίτητες γνώσεις για την παροχή επαγγελματικής ηγεσίας στο κεφάλαιο μας. Βασιζόμαστε και μαθαίνουμε από τη σοφία και την εμπειρία των βετεράνων μελών της PORAC ​​για καθοδήγηση. Εκτός από αυτό, κοιτάμε το αδελφό μας κεφάλαιο στα βόρεια μας, το Κεφάλαιο της Κεντρικής Καλιφόρνια, για πρόσθετη σοφία και καθοδήγηση.

Το 2022, ο Αντιπρόεδρός μας, Kevin Kimmel, παραιτήθηκε από τον ρόλο του στο Chapter καθώς μετακομίζει στη Βόρεια Καλιφόρνια για οικογενειακούς λόγους. Ο Κέβιν ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το κεφάλαιο μας και είχε υπηρετήσει στο παρελθόν ως Γραμματέας του Κεφαλαίου, από τις 21/6/18 έως τις 31/12/20, πριν γίνει Αντιπρόεδρος του Κεφαλαίου, 1/1/21 έως 23/6/22. Ο Kevin θα λείψει από το Chapter, αλλά του ευχόμαστε τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες.

Πρωταρχικός μας στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του κεφαλαίου με τη συμμετοχή των μελών.

Τα Μέλη και Διευθυντές του Κεφαλαίου SSJ είναι:

Πρόεδρος Bryan Tenhet, Συνταξιούχος Σύνδεσμος Αναπληρωτών Σερίφη της Κομητείας Τούλαρε

Αντιπρόεδρος Tim Caughron, Kern Law Enforcement Association

Γραμματέας – ΚΕΝΟ

Ταμίας Bryan Tenhet, Συνταξιούχος Σύνδεσμος Αναπληρωτών Σερίφη της κομητείας Tulare

Διευθυντής κεφαλαίου Vincent Medrano, Ένωση Αστυνομικών του Arvin

Διευθυντής στο Large Tim Caughron, Kern Law Enforcement Association

Schreibe einen Kommentar