Κάνοντας το καλύτερο από έναν μικρό χώρο τραπεζαρίας

2
Κάνοντας το καλύτερο από έναν μικρό χώρο τραπεζαρίας

Όταν επιλέγετε να μειώσετε το μέγεθος σε τροχόσπιτο ή τροχόσπιτο, αναμφίβολα θα πρέπει να εγκαταλείψετε μερικά από τα τετραγωνικά σας μέτρα. Ενώ το μικρό μπορεί να είναι καλύτερο με πολλούς τρόπους, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για λειτουργικό καθιστικό και φαγητό. Δεν είστε μόνοι αν δυσκολεύεστε με την περιοχή φαγητού σας λόγω περιορισμένου χώρου.

Οι κάτοικοι διαμερισμάτων ασχολούνται με μικρούς χώρους εστίασης εδώ και χρόνια. Χάρη σε αυτούς τους καινοτόμους κατοίκους μικρών χώρων, πολλές από τις παρακάτω συμβουλές για να κάνετε την περιοχή σας να φαίνεται μεγαλύτερη προέρχονται. Είτε πηγαίνετε με μετατρέψιμα έπιπλα είτε χρησιμοποιείτε σχεδιαστικά κόλπα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε τη μικρή τραπεζαρία σας.

Δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν ή δύο καλεσμένους σε μια άνετη τραπεζαρία, ακόμα κι αν είναι μικρή. Επιλέγοντας μοντέρνα έπιπλα από Τεμπελιά είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό, αν και λίγο μικρό, χώρο. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μικρή τραπεζαρία σας.

Καθίσματα συμποσίου

Οι παραδοσιακές καρέκλες γύρω από μια τραπεζαρία περιορίζουν πραγματικά τη χωρητικότητά σας σε έναν μικρό χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε γοητευτικά καθίσματα δεξιώσεων σε μία ή δύο πλευρές της μικρότερης τραπεζαρίας σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να χωρέσετε περισσότερα άτομα κατά μήκος των πλευρών του τραπεζιού σας από αυτά που μπορείτε να φιλοξενήσετε με κανονικές καρέκλες. Τα καθίσματα συμποσίου προσφέρουν ένα επιπλέον μπόνους ως δημιουργικό αποθηκευτικό χώρο για τις συσκευές κουζίνας, τα λευκά είδη ή τα βιβλία μαγειρικής σας.

Αναψε το

Όλα φαίνονται και αισθάνονται καλύτερα στο σωστό φως. Εάν έχετε μια μικρή τραπεζαρία, η προσθήκη του σωστού φωτισμού μπορεί να τη φωτίσει και να την κάνει πιο ευρύχωρη. Η τοποθέτηση του τραπεζιού και των καρεκλών σας δίπλα σε ένα παράθυρο επιτρέπει ακριβώς τη σωστή ποσότητα φυσικού φωτισμού για να κάνει τον χώρο να φαίνεται λιγότερο ακατάστατος. Εάν δεν έχετε διαθέσιμο παράθυρο στην τραπεζαρία σας, η προσθήκη του σωστού φωτισμού είναι απαραίτητη για να διατηρείται ο χώρος φωτεινός και φιλόξενος.

Καθρέφτης Τέχνης

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσθέστε την ψευδαίσθηση του χώρου σε κάθε δωμάτιο είναι η χρήση καθρεφτών. Η προσθήκη ενός διακοσμητικού καθρέφτη πάνω από την τραπεζαρία σας θα σας βοηθήσει και οι καλεσμένοι σας να νιώσουν ότι βρίσκεστε σε μεγαλύτερο χώρο. Μπορείτε να προσθέσετε διακόσμηση με καθρέφτη ή έναν μεγαλύτερο μονό καθρέφτη για αυτό το εφέ.

Μετατρέψιμα Έπιπλα

Η επέκταση τραπεζαριών ή φυλλαδίων μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη αν ζείτε σε μικρότερο χώρο. Τακτικά, εξοικονομούν χώρο, αλλά μπορούν να φιλοξενήσουν μια μεγαλύτερη ομάδα όταν η παρέα έρχεται για δείπνο. Να είστε προετοιμασμένοι να φιλοξενήσετε επιπλέον επισκέπτες, κρατώντας μερικές πτυσσόμενες καρέκλες ανά πάσα στιγμή. Μπορούν εύκολα να διπλωθούν και να αποθηκευτούν σε μια ντουλάπα, υπόγειο ή γκαράζ επειδή είναι εύκολο να διπλωθούν και να αποθηκευτούν.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός έχει προσφέρει πολλές μη παραδοσιακές επιλογές για φαγητό. Μπορείτε να έχετε ένα πτυσσόμενο τραπέζι που να μπορεί να στοιβάζεται επίπεδη σε έναν τοίχο όταν δεν χρησιμοποιείται. Ή, επιλέξτε ένα τραπεζάκι του καφέ που διπλώνει για να λειτουργήσει ως επιφάνεια τραπεζαρίας.

Στρογγυλό τραπέζι

Μια τετράγωνη τραπεζαρία δεν χωράει ποτέ περισσότερα από τέσσερα άτομα. Για να προσθέσετε λίγο περισσότερο χώρο για τους επιπλέον καλεσμένους σας, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα στρογγυλό τραπέζι. Μπορείτε να χωρέσετε περισσότερους καλεσμένους σε ένα στρογγυλό τραπέζι με λίγο στύψιμο.

Εάν δυσκολεύεστε με μια μικρή τραπεζαρία, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να κάνετε τον χώρο σας πιο ευρύχωρο και άνετο.

Schreibe einen Kommentar