Η Skyfy Technology χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την παροχή διαχείρισης logistics τελευταίου μιλίου για τις ΜΜΕ

16
Η Skyfy Technology χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την παροχή διαχείρισης logistics τελευταίου μιλίου για τις ΜΜΕ

Η Skyfy Technology, μια εταιρεία τηλεματικής οχημάτων που συνεργάζεται με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), συνεργάστηκε με την A*STAR για να ενσωματώσει την τεχνολογία τελευταίου μιλίου με το ιδιόκτητο σύστημα εντοπισμού οχημάτων GPS της.

Ιδρύθηκε το 2013, η εταιρεία έχει επεκτείνει την προσφορά της για διαχείριση στόλου οχημάτων 24×7 GPS για 1.600 εταιρείες στη Σιγκαπούρη για να συμπεριλάβει ένα σύστημα διαχείρισης logistics τελευταίου μιλίου που δημιουργήθηκε από την A*STAR με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Αυτή η λύση αναμένεται να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειρίζονται καλύτερα τον στόλο των οχημάτων και τους οδηγούς τους, καλύπτοντας παράλληλα τις απαιτήσεις των πελατών τους εν μέσω περιορισμών πόρων.

Ο αλγόριθμος AI αυτοματοποιεί τη διαδικασία σχεδιασμού διαδρομών παράδοσης, μειώνοντας αποτελεσματικά τον χρόνο που αφιερώνεται στον προγραμματισμό κατά περισσότερο από 50%. Η παρακολούθηση του οχήματος σε πραγματικό χρόνο και η βελτιστοποίηση διαδρομής επιτρέπει την παράδοση παραγγελιών εντός 20% λιγότερο χρόνο και μειώνει το κόστος βενζίνης και ανθρώπινου δυναμικού κατά 20%. Η τεχνολογία επιτρέπει επίσης παραγγελίες της τελευταίας στιγμής, ενώ βοηθά τις εταιρείες να επικοινωνούν εύκολα ενημερώσεις στους πελάτες.

Μια δοκιμή που αφορούσε την Air Connection και τη La Belle Collection ολοκληρώθηκε νωρίτερα αυτό το έτος και και οι δύο εταιρείες είδαν αύξηση της παραγωγικότητας κατά 25% ως αποτέλεσμα της εξοικονόμησης χρόνου και κόστους.

«Οι ΜΜΕ συχνά στερούνται ορατότητας στις λειτουργίες του τελευταίου μιλίου, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο για αυτούς να ανταποκρίνονται σε απρογραμμάτιστα περιστατικά», δήλωσε ο Joseph Ng, Διευθύνων Σύμβουλος της Skyfy Technology. «Αυτή η λύση δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να παρακολουθούν την απόδοσή τους σε πραγματικό χρόνο, εξοπλίζοντάς τες τελικά με την ευελιξία να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών ενώ εξορθολογίζουν τις δραστηριότητές τους».

Η είσοδος του Skyfy στα logistics του τελευταίου μιλίου είναι μέρος ενός πενταετούς οδικού χάρτη που ανέπτυξε στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Οδικής Χαρτογράφησης Λειτουργίας και Τεχνολογίας (OTR) της A*STAR. Πέρα από τη Σιγκαπούρη, η εταιρεία σχεδιάζει να εισαγάγει τη λύση σε βασικές αγορές στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας και επί του παρόντος αναζητά τοπικούς εταίρους στη Μαλαισία και την Ινδονησία για συνεργασία.

Το Σύστημα Διαχείρισης Στόλου της έχει ήδη βοηθήσει στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων περίπου 1.600 εταιρειών, όπως το Unity Pharmacy του NTUC, το ZTP (Zheng Zhongping), το Yummi House, το Yangzijiang, το Xi De Li (西德利) και το Ren Ci Hospital (Ren Ci Hospital).

Πληροφορίες δημοσίευσης: Επιχειρηματική ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ | 7 Αυγούστου 2018

Schreibe einen Kommentar