Ετικέτες δώρου ψαρέματος Δωρεάν εκτύπωση για τη γιορτή του πατέρα, τα γενέθλια και πολλά άλλα!

6
Ετικέτες δώρου ψαρέματος Δωρεάν εκτύπωση για τη γιορτή του πατέρα, τα γενέθλια και πολλά άλλα!

Έχετε έναν λάτρη του ψαρέματος για τον οποίο χρειάζεστε ένα δώρο; Αυτές οι ετικέτες δώρου ψαρέματος είναι ιδανικές για την Ημέρα του Πατέρα και τα γενέθλια.

Δωρεάν εκτυπώσιμες ετικέτες δώρου ψαρέματος για τη γιορτή του πατέρα, τα γενέθλια ή απλώς για δώρα ψαρέματος!

Το αγαπημένο χόμπι του άντρα μου είναι το ψάρεμα. Του αρέσει να βγαίνει έξω και να κάθεται σε μια βάρκα με μια γραμμή στο νερό. Δεν θα μπορούσα να το βρω πιο βαρετό…και συνήθως κρύο γιατί θέλει να πάει νωρίς το πρωί. Μου μπερδεύει τελείως το μυαλό! Αλλά αυτό είναι εντάξει. Δεν καταλαβαίνει την αγάπη μου να στολίζω ή να ακούω podcast. Εξακολουθεί να χαμογελά και λέει ότι η νέα πινακίδα στον τοίχο φαίνεται χαριτωμένη και προσπαθεί να μην δείχνει πολύ αδιάφορη όταν εξηγώ τα νέα πράγματα που έμαθα εκείνη την ημέρα. Θα του αγοράσω άδεια ψαρέματος για τα γενέθλιά του τον Ιανουάριο και νέα θέλγητρα και δόλωμα για τη γιορτή του πατέρα και θα πω να περάσεις καλά με τα αγόρια σου και τους φίλους σου!

Ετικέτες δώρων ψαρέματος

Αυτές οι ετικέτες δώρου ψαρέματος είναι ιδανικές για την Ημέρα του Πατέρα, την Εκτίμηση Δασκάλου, τα Γενέθλια ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση που μπορεί να χρειαστείτε για να κάνετε ένα δώρο σε έναν ψαρά ή σε μια γυναίκα ψαρά. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σχέδια λογοπαίγνια ψαρέματος, απλά εκτυπώστε, κόψτε και επικολλήστε στο δώρο σας!

Ετικέτες δώρου ψαρέματος για τη γιορτή του πατέρα, τα γενέθλια ή απλά για δώρα ψαρέματος!

Αφού εκτυπώσετε τις ετικέτες δώρου ψαρέματος…μπορεί να θέλετε μερικές ιδέες για δώρα. Σε έχω καλύψει.

Ιδέες δώρων για ψάρεμα:

  • Σουηδικό ψάρι (αυτά θα ήταν υπέροχα δώρα Εκτίμησης Δασκάλου, απλώς επικολλήστε μια ετικέτα στις τσάντες και δώστε τα σε όλους τους δασκάλους και το προσωπικό!)
  • Bluetooth Fish Finder (ο σύζυγός μου θα το άρεσε αυτό)
  • Οργανωτής ράβδων (αν ο ψαράς σας έχει πολλά καλάμια, αυτό θα τα κρατήσει όλα σε ένα μέρος!)
  • Παιδικό Σετ Ψαρέματος (τόσο διασκεδαστικό για τα πάρτι γενεθλίων!)
  • Σετ ψαρέματος (λατρεύω που έρχεται σε μια μικρή θήκη μεταφοράς)
Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Η Tiffany είναι μια μαμά που μένει στο σπίτι τεσσάρων γελοία χαριτωμένα παιδιά και σύζυγος ενός καπνιστή καυτού McDreamy που μοιάζει. Λατρεύει το λευκό χρώμα, τα μπισκότα σοκολάτας και τον ήλιο. Είναι η ιδρύτρια του Making the World Cuter, όπου της αρέσει να διακοσμεί, να φτιάχνει χαριτωμένα δώρα και διασκεδαστικά εκτυπώσιμα.

Schreibe einen Kommentar