Ετήσια ανανέωση εγγεγραμμένου τώρα ανοιχτή – Προθεσμία 10 Μαρτίου 2023

2
Ετήσια ανανέωση εγγεγραμμένου τώρα ανοιχτή – Προθεσμία 10 Μαρτίου 2023

Του Κολλεγίου ηλεκτρονική ετήσια ανανέωση για εγγεγραμμένους είναι τώρα διαθέσιμο. Θα σταλούν υπενθυμίσεις μέσω email στους εγγεγραμμένους μέχρι την προθεσμία της 10ης Μαρτίου 2023.

Με εξαίρεση τους φοιτητές, τους ασκούμενους και τους εγγεγραμμένους που κατέχουν πιστοποιητικό εγγραφής σε Έκτακτη Ανάθεση (EA), όλοι οι φαρμακοποιοί και οι τεχνικοί φαρμακείων πρέπει να ολοκληρώσουν τη φετινή ετήσια διαδικασία ανανέωσης έως τις 10 Μαρτίου 2023. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ολοκληρώσετε τη φετινή ανανέωση.

Πριν ξεκινήσετε θα χρειαστείτε:

  • Πιστωτική κάρτα εάν πληρώνετε online*
  • Αναγνωριστικό χρήστη: Ο αριθμός OCP σας
  • Κωδικός πρόσβασης: Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, επισκεφτείτε μας σελίδα ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης

*Σημειώστε ότι η πύλη OCP δεν υποστηρίζει πλέον χρεωστικές πληρωμές Interac


Μόλις είστε έτοιμοι:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό μου
  • Εισαγάγετε το User ID (τον αριθμό OCP σας) και τον κωδικό πρόσβασής σας
  • Αφού συνδεθείτε επιτυχώς, κάντε κλικ στην „Ετήσια ανανέωση“

Σημείωση: εάν δεν σας ζητηθεί ακόμη να δημιουργήσετε ερωτήσεις ασφαλείας κατά τη σύνδεση στο λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί να το κάνετε τώρα. Ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των εισερχομένων του email σας (και των ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για περαιτέρω οδηγίες.


Η ετήσια ανανέωσή σας αποτελείται από την υποβολή στοιχείων και την πληρωμή. Και τα δύο μέρη πρέπει να συμπληρωθούν για να ανανεωθεί επιτυχώς η άδειά σας.

  • Αρχειοθέτηση Πληροφοριών: Επιβεβαιώστε ή ενημερώστε τις προσωπικές πληροφορίες και τις πληροφορίες του χώρου εργασίας και απαντήστε σε μια σειρά δηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου του εάν έχετε ολοκληρώσει την υποχρεωτική ενότητα Συνταγογράφησης Προσανατολισμού για Μικρές Ασθένειες.
  • Πληρωμή: Το Κολλέγιο δέχεται πιστωτική κάρτα, επιταγή ή χρηματική εντολή (δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες).

Έρευνα Εμπειρίας Παρόχου
Στην ετήσια ανανέωση του 2023 περιλαμβάνεται ένας σύνδεσμος προς μια έρευνα που περιέχει τέσσερις δείκτες εμπειρίας παρόχων που θα βοηθήσουν το Κολλέγιο να χρησιμοποιήσει μια βασισμένη σε τεκμηριωμένα στοιχεία, ενημερωμένη προσέγγιση δεδομένων για να κατανοήσει τη συνολική εμπειρία των επαγγελματιών φαρμακείων που υπόκεινται σε ρύθμιση και, τελικά, τον αντίκτυπο αυτής της εμπειρίας για την παροχή ποιοτικών και ασφαλών υπηρεσιών φαρμακείου. Όλες οι απαντήσεις στην έρευνα θα είναι ανώνυμες και δεν μπορούν να εντοπιστούν σε κανένα μεμονωμένο ερωτώμενο.


Τέλη για το 2023
Κάθε χρόνο το Κολλέγιο αυξάνει τις αμοιβές του κατά την ποσοστιαία αύξηση, εάν υπάρχει, στον δείκτη τιμών καταναλωτή (ΔΤΚ) για αγαθά και υπηρεσίες, σύμφωνα με τον Κανονισμό που εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο το 2020. Η πρόθεση ήταν να αποτραπεί η ανάγκη για μεγάλες αυξήσεις των τελών ανά έτος, συμβαδίζοντας με τον πληθωρισμό και για να διασφαλιστεί ότι τα ρυθμιστικά προγράμματα του Κολλεγίου είναι κατάλληλα χρηματοδοτούμενο. Η πρώτη αύξηση που συνδέεται με τον ΔΤΚ ήταν το 2021.

Όπως κοινοποιήθηκε μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου, η αύξηση για το 2023 υπολογίστηκε σε 6,7% με βάση τον ΔΤΚ (Οντάριο, όλα τα είδη) στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Συνεπώς, τα ετήσια τέλη ανανέωσης 2023 έχουν ως εξής: Φαρμακοποιός – Μέρος Α : 842,15 $ (+HST); Φαρμακοποιός – Μέρος Β: 421,10 $ (+HST); Τεχνικός φαρμακείου: 561,45 $ (+HST).

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Είναι γρήγορο, εύκολο και ασφαλές. Πληρώστε το ετήσιο τέλος σας μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας Visa, MasterCard ή American Express.

Πληρωμή με επιταγή ή χρηματική εντολή
Εκτυπώστε και υποβάλετε την „Επιβεβαίωση Ανανέωσης Πληροφοριών“ μαζί με την επιταγή ή την χρηματική σας εντολή στην OCP. Όλοι οι τρόποι πληρωμής πρέπει να καταβάλλονται στο Κολέγιο Φαρμακοποιών του Οντάριο ή στο OCP.

Πληρωμή από τον εργοδότη
Εκτυπώστε και υποβάλετε την „Επιβεβαίωση ανανέωσης πληροφοριών“ στον εργοδότη σας ως απόδειξη ότι έχετε ολοκληρώσει το στοιχείο ανανέωσης πληροφοριών.


Ποινικές ρήτρες
Εάν χάσετε την ετήσια προθεσμία ανανέωσης του 10 Μαρτίου 2023, θα υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις. Το πρόστιμο για μη καταβολή της ετήσιας ανανέωσης μέχρι την ημερομηνία λήξης είναι 140,35 $ (συν HST και ετήσια χρέωση) εάν καταβληθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας. Μετά από 30 ημέρες, η χρέωση ποινής αυξάνεται στα 211,10 $ (συν HST και ετήσια χρέωση). Για να αποφύγετε κυρώσεις, πρέπει να ολοκληρώσετε την ανανέωσή σας στις 10 Μαρτίου 2023 ή πριν από αυτήν. Η μη καταβολή των τελών σας θα έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή της άδειας χρήσης. Λάβετε υπόψη ότι μια αναστολή θα παραμείνει στο δημόσιο προφίλ σας ως μέρος του ιστορικού εγγραφής σας.


Αφού ενημερώσετε τα στοιχεία σας και πληρώσετε την ετήσια συνδρομή σας, η ανανέωσή σας θεωρείται ολοκληρωμένη. Εάν πληρώνετε ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα, θα έχετε άμεση πρόσβαση στην επίσημη φορολογική σας απόδειξη στην ενότητα Οικονομικά του διαδικτυακού σας λογαριασμού. Εάν πληρώνετε με επιταγή ή χρηματική εντολή, αφήστε 2-3 εβδομάδες από την ημερομηνία παραλαβής για επεξεργασία.


Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ετήσια ανανέωση, συμπεριλαμβανομένων των τελών, είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Κολλεγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ομάδα Εφαρμογών και Ανανεώσεων Εγγεγραμμένων στη διεύθυνση registrantservices@ocpinfo.com ή 416-962-4861 / 1-800-220-1921 εσωτ. 3400.

Schreibe einen Kommentar