Γιατί πρέπει να αρχίσετε να αξιοποιείτε τις κρατικές επιχορηγήσεις

5
Γιατί πρέπει να αρχίσετε να αξιοποιείτε τις κρατικές επιχορηγήσεις

Ας το παραδεχτούμε, η επιχείρησή σας υστερεί έναντι των ανταγωνιστών σας. Οι ανταγωνιστές σας χρησιμοποιούν ήδη την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και τις πωλήσεις της επιχείρησής τους, ενώ η επιχείρησή σας εξακολουθεί να είναι εν μέσω προσαρμογής στην τεχνολογία πριν από 2 χρόνια. Όλα ανεβαίνουν και δεν μπορείτε να αντλήσετε επιπλέον πόρους για να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Έχετε ακούσει για την επιχορήγηση της PSG, ποια είναι αυτή;

Επιχειρηματικές επιχορηγήσεις

Από την 1η Απριλίου 2018, 3 επιχειρηματικές επιχορηγήσεις – επιχορήγηση ICV, Landscape Productivity Grant (LPG) και SME Go Digital Program έχουν ενσωματωθεί σε μια τεράστια επιχορήγηση, την Επιχορήγηση Παραγωγικότητας και Λύσεων (PSG). Η συγκεκριμένη κίνηση αποσκοπούσε στην απλοποίηση των διαφόρων επιχορηγήσεων και την ενσωμάτωσή τους για τη δημιουργία μιας κεντρικής πλατφόρμας για τις τοπικές ΜΜΕ για να υποβάλουν αίτηση για επιχορηγήσεις. Η επιχορήγηση της PSG εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό – να εξοπλίσει τις τοπικές ΜΜΕ με την τεχνολογία που χρειάζονται. Με την Βιομηχανία 4.0 Η αυτοματοποίηση των λειτουργιών και των διαδικασιών έχει ζητηθεί από τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία χορηγεί χρηματοδότηση υποστήριξης έως και 30.000 $ με επιδότηση 70% (ανάλογα με τον προμηθευτή), για να αξιοποιήσουν οι ΜΜΕ για την εφαρμογή διαφόρων ολοκληρωμένων λύσεων. Με αυτό το νέο σχήμα, μπορείτε τώρα να το πατήσετε και να ανταγωνιστείτε τους ανταγωνιστές σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ PSG

Διαχείριση στόλου

Λειτουργείτε την επιχείρησή σας με τουλάχιστον ένα όχημα; Εάν ναι, πώς υπολογίζετε τα έξοδα που έκανε το όχημα; Πώς γνωρίζετε ότι τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν είναι πραγματικά και όχι παραποιημένα; Το πιο σημαντικό, πώς παρακολουθείτε καν το όχημά σας;

Υποσημείωση: Πιστεύετε ότι μπορείτε να εντοπίσετε τα οχήματά σας σε 5 δευτερόλεπτα; Κατευθυνθείτε προς 5s-tracking.skyfy.com.sg για να δείτε μόνοι σας!

VTS 4.0

Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε όλες αυτές τις διαδικασίες που αναφέρθηκαν παραπάνω; Σίγουρα μπορείτε, με το πρόσφατα αναθεωρημένο σύστημα παρακολούθησης οχημάτων 4.0 (VTS 4.0). Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά από το VTS 4.0:

Παρακολούθηση οχημάτων σε 5 δευτερόλεπτα

Ο εντοπισμός της θέσης του οχήματός σας δεν περιορίζεται στο να καλέσετε τους οδηγούς σας και να ρωτήσετε πού βρίσκονται. Η χρήση έξυπνων τεχνολογιών όπως η παρακολούθηση GPS εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητη προσπάθεια. Επί πλέον. χρειάζονται μόνο 5 δευτερόλεπτα για να εντοπίσετε ΟΛΑ τα οχήματά σας. Απλώς ρίξτε μια ματιά στο gif παρακάτω.

Ο χρόνος που χρειάστηκε για να παρακολουθήσω τα οχήματα του πελάτη μας ήταν ακριβώς 5 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να δείτε πόσο εύκολο ήταν να συνδεθείτε στην πύλη παρακολούθησης και την καθαρή ορατότητα των οχημάτων στον χάρτη.

Mobile Responsive

Αν δεν έχετε κρυφτεί κάτω από έναν βράχο σαν ροζ αστερίας, θα είχατε δει πώς η περιήγηση μέσω κινητού έχει μετατραπεί στον κανόνα της περιήγησης. Γι‘ αυτό ακριβώς έχουμε δώσει προτεραιότητα και αναπτύξαμε την πύλη παρακολούθησης για χρήση από κινητά. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πύλη παρακολούθησης με τις κινητές συσκευές τους οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, εφόσον έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτή η δυνατότητα άνεσης έχει ήδη αυξήσει την επιχειρηματική παραγωγικότητα των πελατών μας κατά 2-3 φορές, καθώς συχνά βρίσκονται εκτός γραφείου.

Αναγνώριση οδηγού

Ξέρετε ποιος οδηγεί το όχημά σας αυτή τη στιγμή; Δεν θα ξέρατε αν οι οδηγοί άλλαζαν και οδηγούσαν τα οχήματα χωρίς να σας ενημερώσουν, σωστά; Τι θα συμβεί λοιπόν αν πέσουν σε ατύχημα και αρνηθούν ότι οδήγησαν το όχημα; Ως εκ τούτου, με τη λειτουργία αναγνώρισης οδηγού, μπορείτε να γνωρίζετε τον οδηγό για την ημέρα. Επιπλέον, η λειτουργία αναγνώρισης οδηγού είναι συμβατή με το σύστημα ακινητοποίησης του κινητήρα μας. Το σύστημα ακινητοποίησης κινητήρα είναι μια συσκευή που επιτρέπει στον χρήστη να κόψει τον κινητήρα χρησιμοποιώντας τις φορητές συσκευές του. Η συμβατότητα της αναγνώρισης οδηγού και του κινητού συστήματος ακινητοποίησης σημαίνει ότι ο οδηγός δεν θα μπορεί να εκκινήσει τον κινητήρα χωρίς αναγνώριση. Αυτό αποτρέπει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των οχημάτων σας και το προστατεύει από οποιαδήποτε βλάβη που μπορεί να συμβεί.

Πατήστε στο PSG για διαχείριση στόλου

Ως ένας από τους προεγκεκριμένους προμηθευτές στο πλαίσιο του προγράμματος PSG, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εκτός από την επιδότηση από την επιχορήγηση, προσφέρουμε επίσης ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ στο σύστημά μας. Με τη δωρεάν δοκιμή, μπορείτε να παρακολουθήσετε πώς ενδυναμώνουμε τις επιχειρήσεις με την υπερσύγχρονη τεχνολογία GPS μας. Για να μάθετε πώς μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη δωρεάν δοκιμή, μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο –> https://bit.ly/2NDzIBv

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ PSG

Εάν ενδιαφέρεστε για το πώς η A*STAR έχει συνεργαστεί μαζί μας στην τελευταία της Τεχνητή Τεχνολογία, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο τους εδώ –> https://bit.ly/2x8qypq

Schreibe einen Kommentar