Βιβλίο με κουπόνι για την ημέρα του πατέρα Δωρεάν εκτυπώσιμο με αστείο ποίημα

4
Βιβλίο με κουπόνι για την ημέρα του πατέρα Δωρεάν εκτυπώσιμο με αστείο ποίημα

Δώστε το δώρο του χρόνου φέτος με αυτή τη χαριτωμένη μικρή ανατροπή στο τυπικό σας βιβλίο με κουπόνια για την Ημέρα του Πατέρα! Φροντίστε να ελέγξετε και τα βιβλία με το κουπόνι για τις δουλειές του σπιτιού μου για τη γιορτή της μητέρας!
Βιβλίο κουπονιών για την Ημέρα του Πατέρα για χρόνο με παιδιά, ένα για αγόρια και κορίτσια.  Δωρεάν εκτυπώσιμο.

Θέλετε να μάθετε τι κάνει τον κόσμο των παιδιών μου να κάνει το γύρο του κόσμου; Χρόνος με τον μπαμπά τους. Σίγουρα, τους αρέσει να περνούν χρόνο και με τη μαμά, αλλά στην οικογένειά μας, ο μπαμπάς είναι ο διασκεδαστικός. Είναι αυτός που τους αφήνει να μείνουν ξύπνιοι για να δουν τις ταινίες με υπερήρωες. Ο μπαμπάς είναι αυτός που δεν λέει όχι σε λουκουμάδες για πρωινό και μετά βάφλες για βραδινό. Είναι επίσης αυτός που περνάει ώρες στην αυλή παίζοντας Slam δίσκου (το αγαπημένο παιχνίδι στην αυλή της οικογένειάς μου).

Αν και τα παιδιά σας λατρεύουν να περνούν χρόνο με τον ηλικιωμένο τους άντρα, τότε αυτή η μικρή ιδέα για δώρο είναι τέλεια! Αυτά τα εκτυπώσιμα βιβλία με κουπόνια μιας σελίδας έχουν ένα αναιδές μικρό ποιηματάκι που σίγουρα θα τον κάνει να χαμογελάσει. Πολύ Γάτες στην κούνιαχα!

Αγαπητέ μπαμπά,

Ξέρω ότι είμαι τόσο απασχολημένος

και θες απλά να κάνεις παρέα

Σου δίνω το δώρο του χρόνου

για να μην βουρκώσεις.

Βιβλίο με κουπόνια για τη γιορτή του πατέρα

Κάθε κουπόνι έχει χώρο για να γράψουν έναν διαφορετικό τρόπο για να περάσουν χρόνο μαζί.

Δωρεάν εκτυπώσιμα βιβλία με κουπόνια με αστείο ποίημα για τη γιορτή του πατέρα

Υπάρχει ένα βιβλίο κουπονιών με κορίτσια και ένα με αγόρια. Μπορείτε να τα βάλετε με όποια σειρά θέλετε. Θα μπορούσατε να βάλετε το ποίημα στο μπροστινό μέρος ή το Happy Father’s Day στο μπροστινό μέρος. Τοποθετήστε τα κουπόνια με τη σειρά που θέλετε και συρράψτε μαζί! Πανεύκολο!

Χαριτωμένα μικρά βιβλία με κουπόνια για την Ημέρα του Πατέρα

Αυτά τα βιβλία με κουπόνια για την Ημέρα του Πατέρα προσφέρουν εύκολα και ΔΩΡΕΑΝ δώρα στον μπαμπά και είναι ιδανικά για σχολικά έργα και μαθήματα εκκλησίας. Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο με αυτό, ωστόσο, εδώ είναι μερικές ιδέες για να τους συνοδεύσετε.

Θα μπορούσατε ακόμη και να δώσετε το ένα κουπόνι ή να φτιάξετε ένα αγαπημένο καλάθι δώρου με διαφορετικό δώρο με το καθένα…

Οι παρακάτω δύο καρτέλες αλλάζουν περιεχόμενο παρακάτω.

Η Tiffany είναι μια μαμά που μένει στο σπίτι τεσσάρων γελοία χαριτωμένα παιδιά και σύζυγος ενός καπνιστή καυτού McDreamy που μοιάζει. Λατρεύει το λευκό χρώμα, τα μπισκότα σοκολάτας και τον ήλιο. Είναι η ιδρύτρια του Making the World Cuter, όπου της αρέσει να διακοσμεί, να φτιάχνει χαριτωμένα δώρα και διασκεδαστικά εκτυπώσιμα.

Schreibe einen Kommentar